Societat

Coronavirus

Comaigua donarà un euro a l'assaig clínic #JoEmCorono contra el coronavirus per cada usuari que es passi a la factura digital

Per Redacció

Imatge de la campanya impulsada per Comaigua
Imatge de la campanya impulsada per Comaigua | Cedida

Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l’aigua al Baix Camp, ha llançat una nova campanya a través de la qual donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital. D’aquesta manera, la companyia contribueix a la lluita contra el coronavirus i mostra el seu compromís amb la investigació, alhora que fomenta la conscienciació ambiental.

A Catalunya, hi ha aproximadament un milió de persones que encara reben la factura de l’aigua en paper. Amb el missatge “La teva factura pot lluitar contra la COVID-19”, la companyia anima als seus usuaris a donar el pas definitiu a la correspondència digital –sense cap cost per a aquests– i COMAIGUA farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

A més de contribuir a la lluita contra el coronavirus, aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. Així es vol promoure la col·laboració ciutadana amb una iniciativa a la qual ja s’han sumat milers d’usuaris domèstics i empreses.

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, COMAIGUA ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre les factures i la seva correspondència al seu correu electrònic. D’aquesta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata.

L’any passat COMAIGUA, va aconseguir 1.000 altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 1.000 € al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.

Comenta aquest article