Cultura

Cinema

El projecte de micromecenatge de la Rambla de l'Art arriba al 55% del seu objectiu

Per altra banda, la sala de cinema cambrilenca treballa en l'horitzó de poder tornar a obrir entre el 17 i el 26 de juny

Per Redacció

Imatge de l'entrada al cinema Rambla de l'Art
Imatge de l'entrada al cinema Rambla de l'Art | Lluís Rovira i Barenys

El projecte de micromecenatge endegat per la Rambla de l'Art Cambrils –a través de la plataforma Verkami– ha aconseguit arribar a més del 50% del seu objectiu durant la primera setmana. De moment, el crowfunding solidari ja ha arribat als 6.130 euros dels 11.000 previstos, gairebé el 55% del seu mínim previst. Fins al moment, aquesta quantitat ha estat coberta per 118 mecenes que han aportat entre 10 euros i 1.000 euros cadascun d'ells.

Entre les contraprestacions s’ofereixen entrades de cinema, lloguer de pel·lícules en DVD, subscripcions a les plataformes de streaming MUBI i FILMIN, cessió de la sala, samarretes i bosses amb el nou logotip i marca amb què es presentarà el cinema de Cambrils quan pugui obrir de nou les portes.

Tot i que les fases de desconfinament preveuen una possible apertura de les sales a partir del 25 de maig –amb una ocupació màxima del 30% del seu aforament–, segons han informat des de la Rambla de l'Art, "tot indica que aquesta data és del tot impossible de complir especialment per les mesures de seguretat que hauran d’aplicar els cinemes. També perquè, de moment, el sector de la distribució no ha fixat ni títols ni dates d’estrena de les seves pel·lícules". Rambla de l'Art Cambrils treballa en l’horitzó de poder obrir la sala –en perfectes condicions i amb una programació estable– entre el 17 i el 26 de juny.

Comenta aquest article