Informació general

Coronavirus

Hèléne Arcelin, regidora de Benestar Social: «Totes les residències de Cambrils han seguit un pla de contingència i estan molt controlades»

Per Berta Ruiz

Imatge de la residències d'avis Baix Camp
Imatge de la residències d'avis Baix Camp | Cedida

Les tres residències cambrilenques –la residència d'avis Baix Camp, la residència STS Cambrils i la residència Cambrils Suite– segueixen sota control. Així ho va ratificar la regidora de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Cambrils –Hèléne Arcelin– arrel d'una pregunta formulada pel portaveu del PP –David Chatelain– al ple telemàtic del passat 27 d'abril. Segons va comentar Arcelin, "portem un control diari de les residències, ens passen com està la seva situació i fem el seguiment tant pel que fa al material que necessiten com al control dels residents. Cal destacar que s'està portant molt bé des de l'Hospital Lleuger i s'han seguit totes les seves demandes. Totes les residències de Cambrils han seguit un pla de contingència i estan molt controlades. Només s'ha produït el cas d'una mort. En general, podem estar satisfets del control tan exhaustiu que s'està fent. Cada dia es fa el seguiment i podem dir que està bastant controlat a Cambrils". 

Preguntada per la compra de material per part de l'Ajuntament, la regidora de Benestar Social va explicar que ja es van repartir més de 1.300 mascaretes. Es van adquirir unes 7.500 mascaretes –de diferents tipus– així com guants, gels i també es compraran 20.000 guants més. 

 

 

 

Comenta aquest article