Esports

Esports

Les diferents federacions esportives donen per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020

Per Redacció

Darrer partit de lliga que va jugar a casa el Club Handbol Cambrils, el passat 29 de febrer
Darrer partit de lliga que va jugar a casa el Club Handbol Cambrils, el passat 29 de febrer | Berta Ruiz

Les diferents federacions esportives han donat per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020. Tant la Federació Catalana d'Handbol, com la Federació Catalana de Basquetbol i la Federació Catalana de Patinatge ja han informat d'aquesta decisió davant la impossibilitat de reprendre el que quedava pendent de competició regular.

La Federació Catalana de Basquetbol havia deixat pendent les competicions sèniors i Preferents, però la setmana passada ja va anunciar la finalització definitiva de totes les competicions federades. S'està treballant en els nous models de competicions per la temporada 2020-2021, que caldrà interpretar com a excepcionals i transitoris, donada la perspectiva actual.

Des de la Federació Catalana de Patinatge, en el cas de la competició d'hoquei patins –que afecta al Cambrils Club Hoquei–, es va decidir proclamar campió al primer classificat de la primera volta de la lliga. El club cambrilenc va quedar classificat en la quarta posició.

Per altra banda, la Federació Catalana d'Handbol també ha decidit donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020, en les modalitats d’Handbol Pista i Handbol Platja. Per altra banda, el principi bàsic que aplicarà la FCH per definir com s’acaba la temporada actual i com es planteja la temporada 2020/2021 és que hi hagi ascensos però no descensos. En breu es comunicaran als clubs les propostes de la FCH per cada una de les diferents competicions, amb el fi de consensuar les propostes.

Comenta aquest article