Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Serveis

Les deixalleries municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l'Infant reobriran portes aquesta propera setmana i el bus urbà tornarà a circular

L’autobús municipal també tornarà a circular a partir del dilluns 27 d’abril

Per Redacció

Imatge de l'autobús urbà de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de l'autobús urbà de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Les deixalleries municipals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tornaran a obrir portes aquesta setmana vinent. Les persones usuàries podran portar-hi els residus admesos a la deixalleria de l’Hospitalet de l’Infant de dilluns a dissabte, de les 10 a les 13 h; i a la deixalleria de Vandellòs, els dimarts i dijous de les 11 a les 12 h.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit reobrir les deixalleries,  ¡que estaven tancades des del 19 de març, tenint en compte que l’Agència de Residus de Catalunya considera que, davant de la reducció de les mesures de confinament decretades per l’Estat, que permet als treballadors i treballadores d’alguns sectors no essencials tornar a la feina, els ens locals poden valorar la conveniència d’obrir aquest servei si poden garantir les condicions de seguretat. 

El consistori prendrà totes les mesures necessàries per complir amb les normes sanitàries decretades per la Conselleria de Salut i el  personal de les deixalleries ja disposa d’Equips de Protecció Individual (EPI).

Servei de l’autobús municipal

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant restablirà el servei de l’autobús municipal el dilluns 27 d’abril. A partir d’aquest dia i fins a nou avís, hi haurà un horari d’autobús municipal excepcional, amb menys parades i freqüències horàries del que és habitual, per la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. Aquest horari es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament: www.vandellos-hospitalet.cat

Per garantir el distanciament adequat entre els viatgers, la capacitat de l'autobús es limitarà a un terç de les places (11 usuaris) i a l'interior s'hauran de respectar les normes de prevenció del coronavirus. 

D'acord amb les recomanacions establertes pel Ministerio de Sanidad, es realitzarà una neteja diària d'aquest vehicle de transport; i uns tractaments de desinfecció de manera regular.

Comenta aquest article