Informació general

Hoteleria

Llum verda per a la construcció de l'hotel que s'ubicarà a la Llosa

Aquesta nova promoció hotelera –a tocar del passeig de Ponent– serà un hotel de quatre estrelles amb planta baixa i dues alçades amb capacitat per a 90 habitacions

Per Berta Ruiz

Aspecte de la tanca del solar on s'ha de construir l'hotel
Aspecte de la tanca del solar on s'ha de construir l'hotel | Lluís Rovira i Barenys

L'empresa Natarent Cambrils SL podrà iniciar, ben aviat, una nova promoció hotelera a Cambrils. Es tracta de l'hotel que s'ubicarà a la Llosa, a tocar del passeig de Ponent. El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils –Enric Daza– ha explicat a revistacambrils.cat que, "hem pogut resoldre diferents promocions hoteleres que estaven encallades en el temps com l'hotel de la plaça del Pòsit –que ja han reprès l'activitat aquesta setmana–, els apartaments Príncep Lux de la plaça de l'església de Sant Pere –que estan pràcticament enllestits– i, ara l'hotel de la Llosa. Crec que són promocions que afavoriran el turisme de qualitat a Cambrils". 

Inicialment, el projecte que es preveia per aquest espai a la zona de la Llosa consistia en una combinació d'hotels i d'apartaments, però aquest projecte no va prosperar i s'ha vist modificat. Així doncs, aquesta nova promoció hotelera serà un hotel de quatre estrelles amb planta baixa i dues alçades amb capacitat per a 90 habitacions. El complex ocuparà una superfície de 7.344 metres quadrats. El responsable de l'empresa Natarent Cambrils SL –Piotr Golanowski– també ha corroborat a revistacambrils.cat que, les obres podrien començar en les properes setmanes. Ja està triada l'empresa constructora que realitzarà l'obra d'aquest nou hotel que estarà a tocar del passeig marítim de Ponent. 

 

Comenta aquest article