Esports

Solidaritat

El Departament d'Esports organitza una jornada de 12 hores d'activitat física solidària en favor de la Creu Roja

Per Redacció

Cartell de l'activitat esportiva solidària del proper 26 d'abril en favor de Creu Roja
Cartell de l'activitat esportiva solidària del proper 26 d'abril en favor de Creu Roja | Cedida

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat una jornada de 12 hores d’activitat física solidària amb l’objectiu de recaptar fons pel Pla Creu Roja Respon enfront la pandèmia de la COVID-19 per oferir ajuda a les persones en situació de major vulnerabilitat. Les activitats es portaran a terme el diumenge 26 d’abril, de 9 a 21 hores, des del canal de Yotube https://www.youtube.com/cambrilsesport. Els monitors i monitores del Palau Municipal d'Esports oferiran 10 sessions d’activitat física i una xerrada que les persones interessades podran seguir en directe des de casa.

Les aportacions es poden fer al número de compte de Creu Roja amb seu a Cambrils ES81 2085 9512 29 0300089847 amb el concepte Respon Creu Roja Covid-19. Els fons recaptats serviran per poder continuar duent a terme accions dirigides a la població en general i accions especifiques dirigides a col·lectius en situació d'especial vulnerabilitat, com poden ser les persones grans en les circumstàncies excepcionals de confinament. Algunes d’aquestes accions són la distribució d'aliments i de medicaments, l’atenció a persones sense sostre, els acompanyaments personalitzats, les trucades d'informació, seguiment i d'escolta activa a persones amb soledat no volguda, i la difusió de recomanacions i consells sanitaris i higiènics.

D’altra banda, el Departament d’Esports continua oferint diferents propostes, activitats i consells a través del seu canal de youtube i xarxes socials per a un confinament actiu i més saludable pel conjunt de la ciutadania, després d’haver hagut de tancar les instal·lacions i anul·lar tots els esdeveniments esportius previstos.

 

Comenta aquest article