Cultura

Música

El flamenc i l'electrònica es fusionen a «Un camino junto a ti», el nou senzill del dj i productor Marc C. Griso

Es publica aquest divendres 24 d'abril a través de la discogràfica anglesa establerta a Eivissa Seamless Recordings

Per Redacció

Nou treball de Marc C. Griso
Nou treball de Marc C. Griso | Cedida

Menys d'un any d'aturada ha estat el dj i productor Marc C. Griso a tornar a l'escena musical. Després d'haver recorregut els principals mitjans de comunicació de tot el país amb el seu anterior treball 'Naked Soul' –finalitzat en el mític estudi Abbey Road de Londres– Griso presenta 'Un camino junto a ti', una proposta de flamenc chillout. Així, el proper 24 d'abril i a través de la discogràfica anglesa establerta a Eivissa Seamless Recordings aquest senzill veurà la llum.

Escrit i produït en el seu estudi, UrbanCulture_Studios, 'Un camino junto a ti' compta amb la participació de músics com Simon Fernández o el pianista Antoni Tolmos amb els que ja ha treballat en ocasions anteriors. La veu encarregada de donar forma a aquesta nova producció basada amb sons mediterranis, frescos i plens de detalls és Maribel 'La Canija', artista amb una dilatada experiència i que ha col·laborat amb diferents formacions de l'escena catalana.

'Un camino junto a ti' parla de l'amor però també de les decisions que tothom ha de prendre en el seu dia a dia i sobretot, de les conseqüències d'aquestes decisions i com optar per un camí, porta a perdre'n altres. En aquesta ocasió, la mescla i master final s'han fet a Sils (Girona) al costat d'un dels productors més rellevants de l'escena electrònica com és Ivan Torrent i amb el que Griso ha treballat en multitud d'ocasions.

'2083' arribarà a la tardor

En paral·lel a aquest senzill, Marc C. Griso fa mesos que treballa amb el seu nou EP que veurà la llum, finalment, a la tardor. '2083' estarà format per 6 cançons. El senzill promocional d'aquesta nova proposta, que porta el mateix nom que el disc, comptarà amb la veu de la cantant Sara Devine i el saxofonista Pep Poblet, tots dos amb una dilatada carrera internacional i que han treballat amb artistes com Alejandro Sanz, David Bisbal o Manu Carrasco entre altres.

Comenta aquest article