Informació general

Hisenda

Se suspèn l'atenció presencial de la campanya de la renda a l'Ajuntament de Cambrils

Per Redacció

Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Cambrils
Imatge de l'edifici de l'Ajuntament de Cambrils | Berta Ruiz

L’Ajuntament de Cambrils no podrà oferir enguany l’atenció presencial de la campanya de la renda a conseqüència de les restriccions per aturar al pandèmia. Així doncs, l’Ajuntament no col·laborarà amb l’Agència Tributària per a la confecció de les declaracions de la renda que cada any s’oferia des de l’Ajuntament perquè els cambrilencs i cambrilenques no s’haguessin de desplaçar a altres poblacions.

El Regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha manifestat que el servei de presentació presencial de les declaracions de la Renda de l’Ajuntament de Cambrils és molt valorat pels seus usuaris en anys anteriors. La finalitat és la d’evitar desplaçaments innecessaris a altres poblacions. "Ens dol haver de prendre aquesta decisió, però l’Ajuntament ha de ser responsable i seguir les recomanacions relatives a l’estat d’alarma sanitària actual, ja que la salut ha de ser la prioritat", ha afirmat.

Davant de la impossibilitat d’oferir aquest servei presencial, la regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament ha fet arribar a la població la informació dels terminis i els mitjans disponibles per fer la declaració, que s’ha de presentar entre l’1 d’abril i el 30 de juny.

CALENDARI Renda 2019:

  • 1 d’abril: inici de la campanya per a declaracions a través d’internet

  • 5 de maig: inici del termini per tal de demanar cita prèvia per a la confecció de la declaració per telèfon

  • 13 de maig: inici el termini de presentació

  • 25 de juny: finalitza el termini per a presentar declaracions amb resultat a ingressar amb domiciliació bancària.

  • 30 de juny: Finalitza el termini de la campanya de la Renda 2019

Els mitjans disponibles per a presentar-la es poden trobar a www.agenciatributaria.es i són els següents:

Telèfons de suport Renda 2019

Per tal de demanar informació per telèfon sobre dubtes de la declaració de la Renda (les oficines estan tancades) es pot trucar al 901 33 55 33 o al 91 554 87 70 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 19:00 hores).

Les persones que vulguin que l’Agència Tributària confeccioni la declaració per telèfon a les oficines, poden demanar cita prèvia trucant a partir del 5 de maig als telèfons 901 22 33 44 o 91 553 00 71 (de 900 a 19:00 hores de dilluns a divendres) o els atesos per un contestador automàtic 901 12 12 24 o 91 535 73 26.

Comenta aquest article