Informació general

Coronavirus

Dinou morts per coronavirus a la demarcació de Tarragona, la xifra més alta des de l'inici de la crisi

Hi ha 263 persones hospitalitzades -44 menys que dimarts-, però 58 es mantenen a l'UCI

Per ACN

Imatge de l'hospital Sant Joan de Reus
Imatge de l'hospital Sant Joan de Reus | Cedida

El Departament de Salut ha confirmat dinou morts per coronavirus, aquest dimecres, a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 173 –dotze a l'Ebre i 161 al Camp de Tarragona–. És la dada de defuncions més elevada en 24 hores des del 3 d'abril, quan se'n van comptabilitzar divuit. Pel que fa als positius per coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 46 més i la xifra s'enfila als 1.578. Aquest dimecres hi ha 263 persones hospitalitzades -44 menys que dimarts-, 58 de les quals es troben a l'UCI –cinc menys que el dia anterior–. En concret, al Camp de Tarragona s'han confirmat dinou morts i 46 casos nous, la qual cosa eleva a 1.1418 la xifra acumulada de positius. D'aquests, 238 persones es troben ingressades, 50 de les quals a l'UCI. 

A les Terres de l'Ebre s'hi ha compatibilitzat una víctima mortal però no s'hi ha confirmat cap nou cas. Respecte el dia anterior s'han detectat sis proves errònies, amb la qual cosa el global de casos queda en 160. D'aquests, hi ha 25 persones hospitalitzades, vuit de les quals a l'UCI.

D'altra banda, segons Salut les proves PCR que es van fer als residents de les residències Natzaret de Móra d'Ebre i les Carmelites d'Amposta han donat negatiu. Els testos es van fer als usuaris asimptomàtics d'aquests centres, on s'havien confirmat casos de covid-19.

Comenta aquest article