Informació general

Comunicació

Revistacambrils.cat assoleix un rècord històric d'audiència amb 86.360 usuaris únics, el mes de març

Segons l'OJD interactiva, revistacambrils.cat ha comptabilitzat 241.244 pàgines vistes i ocupa el lloc 42 del rànquing de Mitjans Digitals en Català

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la capçalera de revistacambrils.cat
Imatge de la capçalera de revistacambrils.cat | Redacció

Revistacambrils.cat ha aconseguit una audiència rècord, aquest passat mes de març. Segons les dades fetes públiques per l'OJD Interactiva, revistacambrils.cat ha tingut un total de 86.360 usuaris únics, aquest passat mes de març, i 241.244 pàgines vistes. Són unes xifres rècord de tota la història del diari digital cambrilenc, que a principis del mes de gener de 2021 complirà els 15 anys d'existència. Atenent a aquestes xifres, revistacambrils.cat ocupa el lloc número 42 del rànquing de Mitjans Digitals en Català, un llistat que elabora la pròpia OJD. Aquest rànquing està encapçalat per Catalunya Diari, seguit per NacioDigital i per Ara.cat. Sens dubte, revistacambrils.cat és el diari digital líder dins de l'àmbit de cobertura estrictament local.

El confinament provocat per la pandèmia del coronavirus ha fet que la majoria de mitjans digitals hagin experimentat un creixement de la seva audiència. En el cas de revistacambrils.cat el creixement ha estat molt fort i ha sobrepassat els límits locals amb escreix. Cal tenir en compte que el cens de Cambrils és d'uns 34.000 habitants i el nombre d'usuaris únics gairebé triplica aquesta xifra.

Servei informatiu i cultural a la comunitat cambrilenca

Des de l'inici del confinament, l'equip humà de revistacambrils.cat, amb voluntat de servei a la comunitat cambrilenca, s'ha abocat de manera intensa a informar de manera puntual del dia a dia. A part de facilitar tota la informació de servei a nivell local i territorial, també s'ha contactat amb cambrilencs que estudien i treballen a diferents països del món que ens han explicat com viuen aquesta epidèmia.

A banda, revistacambrils.cat també ha incorporat noves seccions per tal d'ampliar l'oferta cultural. En aquest sentit, s'ha posat en marxa la secció "Remenant calaixos", on es mostren programes i cartells de fa anys que la gent ha guardat en algun calaix de casa seva. També s'ha posat en marxa la secció de les "Estampes Cambrilenques", de Josep Salceda, que permet anar revisant alguns dels articles que el Josep va escriure al llarg de 50 anys i que estan recollits en tres volums. També s'han penjat a revistacambrils.cat uns quants reportatges que ja havien estat publicats a l'edició impresa de la Revista.

 

Comenta aquest article