Cultura

Música

La Coral Verge del Camí interpreta «All you need is love» en una actuació virtual conjunta

Es suspenen els concerts programats pel mes de maig a la Cripta de l'Ermita

Per Redacció

Un total de 28 membres de la Coral han participat en aquesta iniciativa
Un total de 28 membres de la Coral han participat en aquesta iniciativa | Cedida

La Coral Verge del Camí també ha volgut aportar el seu granet de sorra per fer més agradables aquestes setmanes de confinament i ho ha fet posant el seu toc musical en una actuació virtual conjunta. Un total de 28 membres de la formació cambrilenca han unit les seves veus –des de casa seva– per cantar la cançó All you need is love de John Lennon / Paul McCartney, sota la direcció del director de la Coral, Robert Faltus. Una actuació perquè la música segueixi sonant malgrat el confinament.

Suspensió dels concerts a la Cripta pel mes de maig

Paral·lelament, tot i desconèixer la situació en què ens trobarem al mes de maig, d’acord amb l’estat d’alarma que impedeix preparar als intèrprets correctament les seves actuacions, la Coral Verge del Camí per ara es veu obligada a modificar la programació dels concerts que tenia programats per al mes de maig . Els actes estaven inclosos al Cicle de Concerts a la Cripta que la Coral organitza amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils des de l'any 2008.

Per aquest motiu, es posposa l'actuació prevista pel 17 de maig del grup Oncle’s Band de La Teca Teatre. Més endavant s'informarà de la nova data. També informem de la suspensió de la Trobada de Corals Infantils que anualment organitza al final de curs el Cor Infantil de la Coral Verge del Camí i que inicialment estava prevista per al dia 30 de maig. La resta de programació a càrrec de la Coral pels mesos posteriors, es manté per ara sense canvis.

Finalment, des de la Coral Verge del Camí s'encoratja als membres del cor, als socis, sòcies i públic en general a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per aconseguir poder-nos retrobar al voltant de la música al més aviat possible.

Comenta aquest article