Cultura

Cinema

El cinema Rambla de l'Art oferirà tres mesos de subscripció gratuïta a la plataforma audiovisual MUBI

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'entrada al cinema Rambla de l'Art
Imatge d'arxiu de l'entrada al cinema Rambla de l'Art | Lluís Rovira i Barenys

L’acord de col·laboració de la xarxa de cinemes Europa Cinemas i la plataforma audiovisual MUBI permet que la Rambla de l'Art Cambrils pugui oferir als seus espectadors, amics i seguidors, una subscripció gratuïta de tres mesos a aquesta plataforma. MUBI és una plataforma de distribució audiovisual especialitzada en els clàssics, els cicles temàtics i el cinema europeu. Es dirigeix a un públic cinèfil i la seva oferta és molt diferent a d’altres plataformes. MUBI posa a disposició dels seus subscriptors només 30 pel·lícules a diari, limitant la seva disponibilitat a 30 dies. Cada dia afegeix un nou títol i retira el més antic. La plataforma és gratuïta pels estudiants universitaris de tot el món. La seva adreça és www.mubi.com/rambladelart

Rambla de l'Art Cambrils és l'única sala de la demarcació de Tarragona adherida a Europa Cinemas. Aquesta és una institució creada l'any 1992 per la Comissió Europea i el CNC francès, adscrita al CREATIVE EUROPA – MEDIA PROGRAMME per a la promoció, a través de l’exhibició en sales, del cinema europeu. Actualment, la xarxa s’estén a 43 països i 3.123 pantalles. La presència de la xarxa a Catalunya és relativament escassa. Només les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Cambrils tenen algun cinema que compleixi les condicions per formar part d’aquesta organització.

Amb aquesta nova oferta, la Rambla de l'Art Cambrils i les propostes de "La rambla de confinament" i la publicació d’articles a diari sobre la indústria cinematogràfica a www.rambladelart-cambrils.com pretén mantenir el contacte amb el seu públic mentre duri la situació de l’alarma i el tancament dels cinemes. 

Comenta aquest article