Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Activitat física

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant se suma a la celebració del Dia mundial de l'activitat física

Per Redacció

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i les entitats esportives locals s’adhereixen a la commemoració del Dia mundial de l’activitat física
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i les entitats esportives locals s’adhereixen a la commemoració del Dia mundial de l’activitat física | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i les entitats esportives locals s’adhereixen a la commemoració del Dia mundial de l’activitat física, previst per al pròxim dilluns 6 d’abril. Perquè, malgrat el confinament, tots els ciutadans i ciutadanes puguin celebrar aquest dia, a partir d’aquest divendres 3 d’abril els proposaran acceptar diferents reptes a través de les seves xarxes socials i grups de Whatsapp. D’aquesta manera, a més de promoure l’esport durant aquests dies volen ajudar la gent a fer més entretinguda la seva estada a casa, segons ha explicat el regidor d’Esports, Diego García.

Per donar visibilitat a aquesta celebració, animaran els seus seguidors, alumnes i socis a compartir les seves fotografies o vídeos participant en el repte, amb els hashtags #mouteacasa #VandellòsilHospitalet. Cada entitat explicarà com volen que els facin arribar aquest material gràfic, en les seves xarxes socials o missatges de Whatsapp. La idea és que cada entitat pengi les imatges i vídeos rebuts en les seves xarxes socials o canals de comunicació; i que tant l’Ajuntament com la resta d’entitats comparteixin les publicacions i facin xarxa, per reforçar els vincles de la comunitat.

A banda de les diferents seccions de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament (bàsquet, futbol sala, handbol, tennis i natació), aquestes són les entitats que s’han sumat a aquesta iniciativa:

1.- Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs

2.- Club Centre Excursionista Serres del Mestral

3.-Club d’Escacs de l’Hospitalet de l’Infant

4.-Club Esportiu de l’Hospitalet de l’Infant

5.- Club Esportiu Masboquera

6.- Club de Fútbol Sala de Vandellòs

7.- Club Gimnàstica Rítmica i Aerorítmic de l’Hospitalet de l’Infant

8.- Club de Judo de l’Hospitalet de l’Infant

9.- Club Karate de l’Hospitalet de l’Infant

10.- Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs

11.- Club de Patinatge l’Hospitalet de l’Infant

12.- Foment cultural Grup de bitlles

13.- Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant

14.- Penya Barça de l’Hospitalet de l’Infant

15.- Penya Ciclista de l’Hospitalet de l’Infant

16.- Societat de caçadors de Sant Isidre de Vandellòs

17.- Societat de defensora de la caça de l’Hospitalet de l’Infant

Classes dirigides amb el lema #mouteacasa

Amb l’objectiu també de promoure l’esport, des de l’inici del confinament a casa, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant està oferint classes dirigides amb els seus monitors a través de la televisió local, la Televisió de Vandellòs (TVV), i del canal de YouTube de la TVV:  https://www.youtube.com/user/tvvandellos. Les difon a través de la página de Facebook i el perfil de Twitter de l’Ajuntament amb els hashtags #mouteacasa #joemquedoacasa #VandellòsilHospitalet #JoActuo.

Comenta aquest article