Informació general

Coronavirus

L'Ajuntament publica un llistat d'establiments que fan repartiment a domicili

El llistat és obert i s'anirà actualitzant amb tots els comerços que enviïn un correu a salut@cambrils.org

Per Redacció

Taula amb el llistat de comerços i establiments que ofereixen repartiment a domicili
Taula amb el llistat de comerços i establiments que ofereixen repartiment a domicili | Cedida

L’àrea de Salut de l’Ajuntament de Cambrils ha publicat un llistat de més de 20 establiments minoristes del municipi que ofereixen repartiment a domicili de productes de primera necessitat com l’alimentació i la farmàcia. L’objectiu d’aquest recull, que s’ha difós a través del web i les xarxes socials, és facilitar la cerca a les persones que no poden sortir de casa per fer la compra perquè pertanyen a un col·lectiu de risc o tenen problemes de mobilitat.

La llista amb els telèfons de contacte publicada és oberta i s’anirà actualitzant. Els establiments que ofereixin repartiment a domicili que s’hi vulguin afegir poden enviar un correu a salut@cambrils.org, des d’on es donaran les indicacions que corresponguin. Així mateix, s’informa als establiments que és un servei de difusió extraordinari i que es desenvoluparà mentre duri l’estat d’alarma.

Tots els establiments del sector minorista d’alimentació, restaurants i comerços que fan repartiment a domicili estan obligats a complir les recomanacions específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID-19, així com les bones pràctiques i normes de seguretat alimentària, per tant, donar compliment al document Mesures d’actuació en el sector minorista d’alimentació-Covid-19. En el cas dels restaurants, com a requisit, cal que ja fessin repartiment a domicili abans de la crisi sanitària.

Comenta aquest article