Cultura

Coronavirus

L'Arxiu Municipal demana la col·laboració ciutadana per recollir documents que il·lustrin les mostres de solidaritat durant el confinament

Per Redacció

Pancartes elaborades per la canalla penjades a un balcó del barri de l'Eixample
Pancartes elaborades per la canalla penjades a un balcó del barri de l'Eixample | Lluís Rovira i Barenys

L’Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar l’allau de solidaritat entre persones que està generant la situació excepcional que vivim aquests dies per la pandèmia del coronavirus. L’objectiu de la crida és recollir documents que siguin testimoni d’aquesta solidaritat de persones individuals o col·lectius que d’una manera desinteressada treballen i/o col·laboren a Cambrils.

Es poden enviar tota mena de documents que il·lustrin la tasca d’aquestes persones, des de fotografies, vídeos o documents textuals que expliquin l’experiència en primera o tercera persona, fins a dibuixos de nens i nenes que lluiten contra la pandèmia des de casa, imatges de carrers buits, de persones cosint mascaretes o de com s'organitzen les xarxes ciutadanes d'ajuda a necessitats, passant per vídeos dels reconeixement als sanitaris i cossos de seguretat que cada dia es realitzen a les 20 hores del vespre.

Els arxius digitals es poden enviar al correu arxiu@cambrils.org o a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i Instagram amb l’etiqueta #arxiucambrils. També es pot fer servir el servei wetransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d'espai. Davant de qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb l'arxiu municipal mitjançant el correu arxiu@cambrils.org.

Comenta aquest article