Informació general

Coronavirus

El PP demana que es faci el test de coronavirus a tot el personal municipal en actiu

Per Redacció

Image d'un opérerai fent tasques de neteja i desinfecció a l'entrada de l'edifici de l'Ajuntament
Image d'un opérerai fent tasques de neteja i desinfecció a l'entrada de l'edifici de l'Ajuntament | Cedida

El portaveu del Partit Popular de Cambrils –David Chatelain– ha demanat a l'alcaldessa –Camí Mendoza– que demani a l'administració competent la dotació de test de coronavirus per a tot aquell personal municipal en servei actiu i contacte directe amb persones al carrer com: agents de la policia, operaris de la brigada, serveis de neteja, atenció domiciliària, i fins i tot voluntaris.

​David Chatelain explica que "evidentment hem de prioritzar que es facin aquestes proves i es faci dotació del material necessari a tot el personal sanitari, però aquesta no és una competència municipal. Cal tenir present que tenim molts treballadors municipals i voluntaris al carrer que indirectament podrien contagiar-se i a la vegada ser difusors del COVID19 sense ser conscients". Els populars recorden que alguns ajuntaments, com el de Madrid, ja han iniciat aquestes proves de detecció.

Chatelain també demana –després d’haver rebut algunes queixes–, que l’Ajuntament extremi les mesures de seguretat i neteja tant en les instal·lacions municipals com als vehicles, per tal de prevenir la propagació vírica.

​El Partit Popular de Cambrils aprofita per felicitar als cambrilencs pel civisme i l’actitud de màxima responsabilitat respecte al confinament que estan exercint tots els cambrilencs en la seva majoria. 

Comenta aquest article