Societat

Coronavirus

Mor l'exgerent de Secomsa Aigües, Francesc Valls, a causa del coronavirus

Per Redacció

Seu de Comaigua, al Raval de Gràcia
Seu de Comaigua, al Raval de Gràcia | Lluís Rovira i Barenys

Avui s'ha conegut la mort de Francesc Valls Camps, que va ser gerent de Secomsa Aigües (actualment Comaigua) durant els anys 2009 al 2011, víctima del coronavirus. Francesc Valls, de 74 anys d'edat, havia nascut a Roses i actualment vivia al Maresme.

A la pàgina de Comaigua s'ha penjat la següent nota de condol:

 

Comaigua expressa el seu condol per la pèrdua de Francesc Valls Camps, el que va ser Gerent de Secomsa Aigües (ara COMAIGUA) durant els anys 2009 a 2011, víctima del Covid-19.

Amb una llarga trajectòria a l’empresa SOREA, va acabar la seva carrera professional a Secomsa Aigües. Durant els anys que va ser Gerent de la Societat, va ser una persona incansable i compromesa que va deixar un llegat i molts aprenentatges des de la perseverança, combinant la fermesa amb l’escolta i amb l’afabilitat de qui sap que les relacions es construeixen amb constància però sobretot amb diàleg i sempre en col·lectiu. 
  
Des de Comaigua, volem expressar el nostre condol a la seva família, amigues i amics, i a tota la gent que l’ha acompanyat estretament durant el seu camí.

Gràcies Francesc per tots els aprenentatges que hem pogut fer al teu costat. 

Comenta aquest article