Cultura, Remenant calaixos

Coronavirus

Revista Cambrils obre un espai per les troballes domèstiques dels dies de confinament

revistacambrils.cat posa a disposició dels cambrilencs un correu electrònic, remenantcalaixos@revistacambrils.cat , perquè hi facin arribar el que creguin que pugui resultar d’interès

Per Redacció

Imatge de la nova secció de revistacambrils.cat
Imatge de la nova secció de revistacambrils.cat | Redacció

El confinament per la crisi del coronavirus fa que les famílies s’hagin d’estar a casa tancades i s’hagin d’organitzar activitats diverses per passar aquestes hores i distreure’s una estona. A més de la lectura, la televisió, les sèries, molta gent aprofita per posar ordre a casa seva. Per això aquests dies, per diferents vies, ja sigui el whatsapp, el correu o per d’altres, s’envien documents, fotografies, programes de Festa Major, tots de fa molts anys o insòlits i moltes vegades inèdits. Normalment tots van acompanyats d’un comentari que diu que remenat els calaixos, endreçant els armaris... la gent s’ha topat amb aquestes troballes.

Per ajudar a passar aquests dies de confinament, i com ja hem fet amb altres iniciatives, com publicar on line els reportatges que hem anat publicant els últims anys, proposem als cambrilencs que comparteixin aquestes “joies” que apareixen aquests dies que fan “baldeo”. revistacambrils.cat posa a disposició dels cambrilencs un correu electrònic, remenantcalaixos@revistacambrils.cat , perquè hi facin arribar el que creguin que pugui resultar d’interès ja sigui per la seva antiguitat, curiositat, valor històric, o senzillament, graciós. Avui estrenem la secció amb un díptic de les "Fiestas Patronales" de la Confraria de Pescadors, l'any 1978; un díptic de la representació de l'Estel de Natzaret de la temporada 1974-1975 i un fulletó de "Hapenning" a Cambrils", de l'any 1975.

Consulta més documents de la secció Remenant calaixos

Comenta aquest article