Camp

Coronavirus

Els voluntaris de Protecció Civil realitzen rutes informatives pels carrers de Vila-seca i la Pineda

Per Redacció

Voluntaris de Protecció Civil davant la porta d'un supermercat, a Vila-seca
Voluntaris de Protecció Civil davant la porta d'un supermercat, a Vila-seca | Cedida

En el marc de l'estat d'alarma a causa del COVID-19, l’equip de voluntariat de Protecció Civil de Vila-seca i nous  voluntaris de la campanya solidària s'han organitzat, sota la supervisió de la regidoria de Serveis Generals, Seguretat i Civisme de l'Ajuntament de Vila-seca, en diverses rutes informatives a la via pública, amb l'objectiu de vigilar que es compleixin les normes de confinament i informar al ciutadà de les normes sanitàries de prevenció. 

En aquest sentit, s'han preestablert un total de set rutes (sis a Vila-seca i una a la Pineda), amb la presència d'un voluntari de Protecció Civil, degudament uniformat i equipat, per a cadascuna de les rutes. Aquestes rutes són les següents:

  • Ruta 1: avinguda de  Francesc Macià i avinguda de la Verge de Montserrat.
  • Ruta 2: avinguda de Ramon d'Olzina, entre avinguda de la Verge de Montserrat i carrer de la Riera.
  • Ruta 3: plaça de l'Església, carrer Major, plaça de Voltes, carrer del comte de Sicart (fins al carrer del Requet de Fèlix), carrer de la Verge de la Pineda, plaça d'Estudi i carrer de Tarragona. 
  • Ruta 4: carrer del Requet de Fèlix (entre els carrers de Francesc Martí i Padró i de l'Hort), Mercat Municipal, carrer de Josep Anselm Clavé fins al carrer de Galceran de Pinós (estació de tren, inclosa).
  • Ruta 5: plaça dels Països Catalans, Correus, avinguda de Ramon d'Olzina i carrer del Requet de Fèlix fins al carrer de Vic.
  • Ruta 6: Centre de Salut.
  • Ruta 7: passeig de Pau Casals, entre els carrers d'Hipòlit Lázaro i d'Enric Caruso. 

Aquestes rutes, en coordinació amb la Policia Local de Vila-seca, es duen a terme de dilluns a dissabte, no festius, en horari de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h, 

Comenta aquest article