Informació general

Coronavirus

El nombre de morts per coronavirus a l'Estat se situa en 2.182 (darrera actualització)

Les úniques dades positives són els 3.355 pacients que s'han curat arreu de l'Estat. A Catalunya, 644 persones han estat donades d'alta

Per Redacció

Imatge de l'hospital Sant Joan de Reus
Imatge de l'hospital Sant Joan de Reus | Cedida

Com cada dia a les 12 hores, el Ministeri de Sanitat ha fet pública la darrera actualització de les dades de la pandèmia del coronavirus. Unes xifres que segueixen pujant arreu de l'Estat. El nombre de morts per coronavirus és de 2.182; el nombre de malalts que es troben a l'UCI és de 2.355, mentre que el total de casos confirmats puja a 33.089. Les dades positives són els 3.355 pacients que s'han curat. Les xifres de Catalunya també segueixen pujant: 245 morts, 551 persones a l'UCI i 5.925 casos confirmats. 644 persones han estat donades d'alta.  

Les principals dades –per comunitats autònomes–, són aquelles que han transmès al Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES). L'objectiu és que les dades que s'ofereixen de totes les comunitats autònomes constitueixin una informació coordinada, rigorosa i transparent. El total de casos que es recullen és acumulat, tal com es venia fent fins al moment. 

La taula mostra les dades per comunitats autònomes: 

Comenta aquest article