Informació general

Coronavirus

Pilotes en quarantena (crònica del vuitè dia de confinament)

Instal·lacions esportives tancades i tot l'esport aturat per segon cap de setmana consecutiu. A més, la Guàrdia Civil ha vigilat per mar el confinament dels cambrilencs

Per Lluís Rovira i Barenys

Instal·lacions esportives del camp de futbol tancades, ahir a la tarda
Instal·lacions esportives del camp de futbol tancades, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Pilotes en quarantena i instal·lacions esportives tancades per segon cap de setmana consecutiu. L’esport cambrilenc és força variat i mobilitza moltíssima gent cada dia, amb entrenaments i competicions. Esports d’equip com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, l’hoquei, el handbol, amb totes les seves categories de base i els seus equips sèniors. I això vol dir jugadors, entrenadors i pares i mares que acompanyen els equips cada setmana. A banda, tots els esports d’altres disciplines com l’atletisme, patinatge, judo, tir olímpic, tir amb arc, boxa, vela, rem, pàdel, tennis, ciclisme, natació, excursionisme, escalada,.....tot aturat i amb mols esportistes que tenen un “mono” de fer esport i unes ganes terribles de tornar a l’activitat normal el més aviat possible. A Cambrils hi ha moltíssima activitat esportiva i en aquests moments d’aturada coronavírica cal fer-ne un reconeixement.

Vigilats per mar per la Guàrdia Civil

Una embarcació de la Guàrdia Civil va fer acte de presència prop de la bocana del port el passat divendres a primera hora de la tarda i es va quedar atracada en aquest indret fins ahir dissabte a mig matí, que va salpar. Cal suposar que vigilava que cap embarcació del Club Nàutic se saltés el confinament. O potser són els agents els que estan en quarantena dalt del seu vaixell, ves a saber.

Timbals i discoteques als balcons

L’activitat als balcons va en augment. Aquests darrers dies he anat comentant diferents iniciatives musicals. Ahir, a les vuit, als aplaudiments pels sanitaris s’hi van sumar els timbalers Cop de Cap i els Nyanyos que des dels balcons respectius van fer sonar amb ganes els timbals. A part, en algun balcó de l’Eixample Platja es podia veure una autèntica discoteca, amb llums de colors encenent-se i apagant-se al ritme de la música. Ah, per cert, m’han comentat que el balcó de l’Eixample que cada dia posa la música a tot drap, ahir va iniciar el seu concert a les 7 de la tarda i el va acabar a 2/4 de 10, dues hores i mitja de música xumba-xumba. Déu n’hi do!.

1.720 morts per coronavirus a l’Estat espanyol

Les darreres dades de l’expansió de la pandèmia diuen que a l’estat s’ha arribat a la xifra de 1.720 morts per coronavirus. En aquests moments hi ha un total de 28.572 casos de contagis i 2.575 recuperats. També cal comptar que, com a mínim, l’estat d’alarma s’allargarà quinze dies més.

Palau Municipal d'Esports tancat, ahir a la tarda / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article