Societat

Coronavirus

Recomanacions de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona sobre les mascaretes que es cusen a casa

Per Redacció

Diferents tipus de mascaretes utilitzades per protegir-se del coronavirus
Diferents tipus de mascaretes utilitzades per protegir-se del coronavirus | Redacció

Davant la disposició, per part de la ciutadania, de confeccionar mascaretes de roba de forma altruista la Regió Sanitària Camp de Tarragona vol informar sobre diferents aspectes:

· En primer lloc agraïm la solidaritat de totes les persones que tenen propostes en aquests moments.

· Informem que les mascaretes que es poden fabricar a casa, mitjançant roba de cotó, no són vàlides per a l’ús sanitari.

· Aquestes mascaretes poden ser utilitzades a títol individual per a realitzar trajectes curts, sempre a títol individual i no com a prescripció mèdica.

· Demanem que aquelles persones que les estan elaborant no ho facin en grup i se segueixin les indicacions de confinament que s’han establert fins el moment. És important no moure’ns de casa si no és pe raons imprescindibles.

· Insistim en mesures de prevenció i protecció individual com el rentat de mans de forma habitual i repetida durant el dia.

· Finalment, us recordem que per qualsevol iniciativa de donacions de material o altres que siguin de necessitat sanitària podeu omplir el qüestionari (http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/campanya-jo-actuo/formulari/)

 

Comenta aquest article