Cultura

Cinema

La sala de cinema Rambla de l'Art prepara una nova proposta de continguts alternatius per quan es pugui reobrir

Per Redacció

Imatge de l'entrada del cinema Rambla de l'Art
Imatge de l'entrada del cinema Rambla de l'Art | Lluís Rovira i Barenys

La sala de cinema Rambla de l'Art prepara una nova proposta de continguts alternatius per quan es pugui reobrir. Segons un comunicat emès, "actualment, les distribuïdores han retirat de la programació totes les pel·lícules que inicialment hi havia previst estrenar en les properes setmanes. Les estratègies comercials de cada una d'elles farà que alguns títols ja no s’estrenin en sales, altres s’avancin i la resta busquin dates cap a la tardor. El que si és segur és que quan els cinemes tornin a obrir, hi haurà oferta suficient i atractiva. Nosaltres, completarem la programació comercial amb una proposta alternativa que és la que ara treballem".

Entre alguns títols, la Rambla de l'Art comptarà amb pel·lícules com FIRST LOVE del japonès Takashi Mike o la xinesa EL LAGO DEL GANSO SALVAJE, presentada a la secció oficial del Festival de Cannes, tot dins un petit cicle de cinema del anomenat negre. El món documental també tornarà a tenir presència amb els documentals d’art però també amb les millors propostes d’aquest gènere com LA FAMILIA SAMUNI, on una petita comunitat a Gaza es disposa a recuperar la normalitat celebrant el primer casament acabada la guerra. Una combinació d’imatges reals amb animació es porta conèixer la seva vida abans, durant i després del greus fets patits. 

I també, la sala de cinema està preparant un interesant cicle de cinema clàssic amb materials restaurats, que iniciaran amb la joia de Francis Ford Coppola APOCALYPSE NOW: FINAL CUT que, amb motiu del 40è aniversari de l’estrena de la pel·lícula, Coppola ha volgut fer la versió que ara ja sembla definitiva desprès de la estrenada i Palme d’Or el 1979, i la REDUX estrenada l’any 2001.

Comenta aquest article