Informació general

Coronavirus

El nombre de morts per coronavirus a l'Estat espanyol ja supera el miler, 82 dels quals a Catalunya (darreres dades actualitzades)

Per Redacció

Imatge de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona
Imatge de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | Cedida

La darrera actualització del Ministeri de Sanitat –feta pública avui divendres 20 de març a les 12 hores– deixa un balanç de més d'un miler de morts a l'Estat espanyol per coronavirus, concretament 1.002. Actualment, hi ha 19.980 casos confirmats, dels quals 1.141 estan a l'UCI, mentre que 1.585 pacients s'han curat. Les xifres a Catalunya són de 3.270 casos confirmats: 33 pacients estan a l'UCI i 150 persones s'han curat. Pel que fa al nombre de morts, la xifra actual és de 82 –27 més respecte les dades d'ahir–. 

Les principals dades –per comunitats autònomes–, són aquelles que han transmès al Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES). L'objectiu és que les dades que s'ofereixen de totes les comunitats autònomes constitueixin una informació coordinada, rigorosa i transparent. El total de casos que es recullen és acumulat, tal com es venia fent fins al moment. 

La taula mostra les dades per comunitats autònomes: 

Comenta aquest article