Informació general

Coronavirus

CET, UGT i CCOO fan una crida a les empreses de Tarragona a solidaritzar-se amb la situació actual

Per Redacció

Indústria química de Tarragona
Indústria química de Tarragona | Cedida

La sanitat de Tarragona, geriàtrics, centres socials, etc. denuncien la falta de material sanitari i de protecció que pateixen. Per aquest motiu, la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET), UGT i CCOO reclamen a la indústria petroquímica del Camp de Tarragona i a totes les empreses que disposin de recursos, que faci un acte de responsabilitat i de solidaritat, i doni material sanitari: màscares, respiradors, equips d’alta protecció, etc.

Davant d’aquesta situació sense precedents, cal mirar més enllà del negoci i l’empresa, i pensar en el bé de la societat. Per als sindicats i la coordinadora, és moment que les empreses del territori materialitzin la seva Responsabilitat Social Corporativa, regulada per llei, creant un fons de subministraments i fent donacions. Mentre el material reclamat per les institucions no arribi, han de fer un pas endavant i ajudar als que més ho necessiten.

Per aquest motiu, CET, UGT i CCOO, animen al teixit empresarial de la química a col·laborar per parar aquesta pandèmia. I recordem que, a la demarcació de Tarragona, el COVID-19 no és l’únic risc al qual estem exposats. Declaren que el risc de la química segueix present i per això emplacen a la indústria a fer aquest exercici de responsabilitat i solidaritat i, d’aquesta manera, reconciliar-se amb la població.

La crida també es dirigeix a totes les grans empreses del Camp de Tarragona que disposen de material i de recursos econòmics per oferir ajuda, com el Port de Tarragona, AGBAR, SOREA, etc.

Comenta aquest article