Informació general

Coronavirus

Els morts per coronavirus pugen a 767 a l'Estat espanyol, 55 dels quals a Catalunya (darreres dades actualitzades)

A Catalunya, actualment hi ha: 2.702 casos confirmats, 33 ingressats a l'UCI i 55 morts

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona
Imatge d'arxiu de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona | Cedida

Actualment hi ha 17.147 casos confirmats de coronavirus a l'Estat espanyol, dels quals 939 estan a l'UCI. Les dates de morts pugen a 767, mentre que els casos curats se situen en 1.107. Aquestes són les darreres xifres facilitades pel Ministeri de Sanitat que actualitza les dades, cada dia, a les 12 hores. Aquests números són els corresponents a avui dijous 19 de març a les 12 hores. 

Per altra banda, les principals dades –per comunitats autònomes–, són aquelles que han transmès al Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES). L'objectiu és que les dades que s'ofereixen de totes les comunitats autònomes constitueixin una informació coordinada, rigorosa i transparent. El total de casos que es recullen és acumulat, tal com es venia fent fins al moment. Pel que fa a Catalunya, actualment hi ha: 2.702 casos confirmats, 33 ingressats a l'UCI i 55 morts. 

La taula mostra les dades per comunitats autònomes: 

El Ministeri de Sanitat actualitza diàriament a la seva pàgina web l'informe de situació, així com els protocols vigents: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/home.htm

Comenta aquest article