Esports

Coronavirus

El Mundialito de futbol i la competició de balls esportius també queden suspesos pel coronavirus

Per Redacció

Image d'un dels partits que es van disputar en l'edició de l'any passat
Image d'un dels partits que es van disputar en l'edició de l'any passat | Albert Briva

El Mundialito de futbol que s'havia de celebrar a Cambrils la propera Setmana Santa també queda cancel·lat –fins l'any vinent– per la crisi sanitària del coronavirus. Si fa uns dies enrere, l'organització de l'esdeveniment esportiu anunciava la baixa d'alguns equips asiàtics, ara ha anunciat –en un comunicat de premsa a la seva pàgina web– que el Mundialito 2020 queda suspès. 

Recordem que el Mundialito de futbol ha portat, en les seves edicions anteriors, més de 7.000 jugadors procedents de més de 45 països d'arreu del món. L'organització segueix amb les mesures que s'estan prenent de cancel·lació d'esdeveniments esportius amb l'objectiu de protegir els participants i evitar la propagació del coronavirus. El Mundialito d'enguany doncs s'ajorna fins a l'any 2021. L'edició de l'any vinent es disputarà entre els dies 27 de març i 2 d'abril a la Costa Daurada, amb seu central a Cambrils. Tots els clubs registrats tindran la possibilitat de participar al Mundialet 2021 en les mateixes condicions d'anys anteriors.

Per a més informació, l'organització posa a disposició un correu electrònic: info@mundialito.org.

Els balls esportius s'ajornen

Una altra de les competicions previstes per Setmana Santa –els balls esportius– també queda ajornada. L'organització d'aquest esdeveniment internacional –Iberica Dancesport– ha pres aquesta decisió com a mesura de prevenció davant de l'alerta sanitària del coronavirus. L'empresa s'havia reunit prèviament amb la Federació Espanyola de ball esportiu. De fet, Cambrils havia de ser l'escenari del Campionat d’Espanya de Balls Stardard 2020. Properament s'informarà de la nova data de celebració d'aquesta competició. 

Comenta aquest article