Informació general

Coronavirus

Se suspèn la venda de tots els jocs de Loteries de Catalunya

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'estanc situat a la plaça de Carles Roig
Imatge d'arxiu de l'estanc situat a la plaça de Carles Roig | Lluís Rovira i Barenys

Loteries de Catalunya ha suspès tots els jocs de loteria i d'apostes. D’acord amb les raons d’emergència sanitària establertes en el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, comuniquem les següents mesures:

- Queda suspesa la venda de tots els jocs de Loteries de Catalunya des del 16 de març a les 17:00 hores, i fins a nova data.

- També queden suspesos els sortejos de tots els jocs.

- Tots els bitllets comprats pels sortejos que han estat suspesos mantindran la seva validesa fins a la nova data de celebració i, per tant, s’hauran de conservar fins llavors.

- La caducitat del cobrament dels premis s’interromp i es reprendrà a la fi del període d’estat d’alarma, sumant els dies que quedaven pendents en el moment de la suspensió.

- El pagament de premis mitjançant els terminals situats en els punts de venda habituals també queda suspès durant la vigència de l’estat d’alarma. No obstant això, les entitats financeres concertades que romanguin obertes en virtut del Reial Decret, podran pagar els premis d’un import superior a 120 euros i fins a 150.000 euros, tret del cas de la Grossa, en què l’import dels premis que es pot cobrar a les entitats financeres és igual o superior a 50 euros.

-Tenint en compte que el període de caducitat dels premis s’interromp, Loteries de Catalunya recomana esperar fins el final del període de vigència del Decret per anar a cobrar els premis.

-Els usuaris que tinguin un compte online amb saldo positiu al seu compte moneder poden demanar en qualsevol moment el reemborsament de la quantitat disposada.

- Totes aquestes mesures es mantindran mentre duri la vigència del Reial Decret 463/2020, de 14 de març.

Comenta aquest article