Camp

Coronavirus

Se suspèn la celebració de la Fira del Vi de Falset l'any del seu 25è aniversari

S'havia de celebrar el primer cap de setmana de maig

Per Redacció

Cartell de la Fira del Vi de Falset
Cartell de la Fira del Vi de Falset | Cedida

La previsió que el període de confinament sigui superior al fixat inicialment de dues setmanes i després de sotmetre-ho a consulta amb el sector vitivinícola, la comissió organitzadora de la Fira del Vi de Falset ha decidit suspendre l'edició d'aquest 2020, que havia de celebrar-se el primer cap de setmana de maig. La comissió ha decidit que la Fira tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de maig de 2021. Finalment, atesa la situació i per raons operatives, s'ha renunciat a fixar una data alternativa aquest any.
Els organitzadors d'aquest certamen han tingut en consideració la impossibilitat d'organitzar la Fira en condicions, atenent les actuals circumstàncies, tot i que, com s'espera, la situació d'emergència ja s'hagi donat per superada en aquelles dates. L'organització lamenta haver de prendre aquesta decisió l'any que la Fira del Vi celebra el seu 25è aniversari, "però creiem que és l'opció més coherent quan falten poc més de trenta dies per al cap de setmana del certamen", segons han dit en un comunicat.

La Nit de les Garnatxes del Celler de Capçanes, suspesa

Un dels esdeveniments que des de feia anys es feia coincidir amb la celebració de la Fira del Vi de Falset és la Nit de les Garnatxes del Celler de Capçanes. En aquesta activitat que se celebra el divendres a la nit anterior a la Fira del Vi de Falset, hi han participat, unes quantes vegades, els restauradors cambrilencs amb estrella Michelin. Des del Celler de Capçanes també s'ha anunciat la suspensió de la Nit de les Garnatxes en l'edició d'enguany.