Informació general

Coronavirus

Tres nous casos eleven a 24 els positius per coronavirus a la demarcació de Tarragona

Per ACN

L'hospital Joan XXIII de Tarragona és un dels hospitals tarragonins en els què hi ha ingressats pacients pel coronavirus
L'hospital Joan XXIII de Tarragona és un dels hospitals tarragonins en els què hi ha ingressats pacients pel coronavirus | Cedida

El Departament de Salut va confirmar, ahir, tres nous positius per covid-19 a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 24. En concret, les noves confirmacions corresponen a un veí de Torredembarra de 71 anys que està ingressat a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona; una veïna de Tarragona de 31 anys i nacionalitat russa que està ingressada a la clínica Monegal i evoluciona favorablement; i una dona de 55 anys de Tortosa que és professional sanitària i està en aïllament domiciliari. Dissabte el Departament de Salut va confirmar set casos més a la demarcació. 

Es tracta d'un un veí de Miami Platja de 40 anys ingressat a la UCI del Joan XXIII per una patologia associada i que es va contagiar en el marc d'un viatge recent a Benidorm; d'un turista de 71 anys de nacionalitat sueca aïllat en una habitació d'aquest mateix centre hospitalari; i d'un veí de Cambrils de 49 anys en aïllament domiciliari i que és familiar de dues persones també confirmades en aquest municipi del Baix Camp –una dona de 79 anys i la seva filla de 46. A les Terres de l'Ebre dissabte el departament va informar del cas d'un veí de Roquetes de 61 anys ingressat amb pronòstic greu a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa; i d'un veí de Tortosa de 71 anys, un de l'Ampolla de 70 anys i un d'Amposta de 47 anys en aïllament domiciliari.

Fins ara s'han confirmat també els positius de cinc persones d'una mateixa unitat familiar de Tortosa -una de les quals ingressada també a l'hospital-; el d'una veïna d'Ulldecona de 30 anys que és cirurgiana del mateix centre sanitari; el d'un noi de 22 anys i una noia de 26 de Torredembarra que són parella; el d'una veïna de Sitges de 79 anys i nacionalitat russa ingressada a l'hospital del Vendrell; el de la dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny (Cambrils); una dona de 60 anys i el seu marit de 54, residents a Salou, i una veïna del Vendrell de 39 anys. Tots els afectats evolucionen favorablement.

Comenta aquest article