Bon paper dels atletes cambrilencs que han participat en el Campionat de Catalunya d'Atletisme Juvenil

Carlos Martínez, en segon lloc, aquest cap de setmana en un moment del Campionat
Ahir diumenge es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya Juvenil d'Atletisme. En representació del Club Atletisme Cambrils van participar-hi Carlos Martínez i Sandra Álvarez.

Carlos Martínez va participar en les tres proves de velocitat. En la dels 60 metres llisos va aconseguir la tercera posició a la segona semifinal i amb una, millor marca personal de 7"60 centèsimes per sota del seu rècord personal. En el global de la classificació es va situar 9è, a un lloc de passar a la final.

En la prova dels 400 metres llisos va assolir la 3a posició en la tercera semifinal, aconseguint una marca personal de 55"12 centèsimes, retallant per un ample marge de 85 centèsimes el seu rècord personal. En el global de la classificació es va situar 7è, novament a un lloc de passar a la final.

Finalment, en la prova dels 200 metres llisos, és on Carlos Martínez aconseguia el millor resultat de la jornada. Assolia, un cop més, la 3a posició a la segona semifinal amb un registre de 24"44. Tot i no ser marca personal, va ser suficient per a passar a la final. Un cop allí, la fatiga acumulada de totes les curses va impedir una millor prestació, acabant 6è amb 24"93.

Sandra Álvarez va participar en el concurs de llançament de pes. Tot i estar fent una sèrie de llançaments per sota del previst, al darrer intent va aconseguir enviar l’artefacte a 8,68 m. La seva millor marca en pista coberta i a 42 centímetres de la seva marca personal. Aquest registre la situava en la 6a. posició final.

Els dos atletes es troben en el seu primer any de la categoria i els seus resultats són molt positius, per això s'espera una clara progressió dels dos atletes de cara al futur.