Esports

Rem

El Club Rem Cambrils suspèn temporalment tota la seva activitat

Per Redacció

Llaguts del Club Rem Cambrils
Llaguts del Club Rem Cambrils | Antoni Font

El Club Rem Cambrils ha suspès tota activitat, tant esportiva com social. En aquest sentit ha emès un comunicat que diu el següent:

"Amb l'objectiu de vetllar per la salut dels nostres socis, sòcies i familiars i amb la voluntat de col·laborar a reduir al mínim possible l'expansió del coronavirus COVID-19, així mateix, seguint les recomanacions dictades per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i pel Departament de Sanitat, la Junta directiva del CLUB REM CAMBRILS anuncia que se suspenen de manera immediata tot tipus d'activitat tant esportiva com social. La mesura és efectiva des d'aquest divendres 13, amb una durada prevista de dues setmanes revisable segons l'evolució de la situació i de les properes recomanacions de les autoritats sanitàries.

Des la Junta directiva demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures. Esperem que aquesta situació sigui el més breu possible i que puguem reprendre l’activitat ben aviat."

 

Comenta aquest article