Informació general

Successos

La víctima del crim de l'Eixample Platja va rebre una ganivetada mortal al cor

Per ACN

Imatge del lloc on es va produir el crim, el juny de 2018
Imatge del lloc on es va produir el crim, el juny de 2018 | Lluís Rovira i Barenys
Una ganivetada directa al cor "mortal de necessitat" va acabar amb la vida de Pedro C., de 35 anys, en ple carrer de Juan Sebastián Elcano, el 20 de juny del 2018. Les forenses que van declarar, ahir, a l'Audiència de Tarragona han detallat al jurat popular que, en concret, l'home va rebre una ganivetada "de certa intensitat" a l'hemitòrax esquerre que li va fracturar una costella i va acabar penetrant al cor, ocasionant-li una greu hemorràgia interna amb una supervivència de pocs minuts. Els efectius sanitaris no van aconseguir reanimar-lo i l'home va acabar morint d'un xoc hipovolèmic. La víctima també presentava un tall superficial de 30 centímetres en la cara anterior de l'espatlla i braç esquerres.
Ateses les ferides, les forenses han indicat que l'agressió es va produir amb una arma de tall estret, compatible amb la navalla de tipus papallona que es va trobar al domicili de l'acusat cinc dies després -quan se'l va detenir- i que està considerada l'arma del crim.

Avui divendres està prevista la declaració de l'acusat. En el seu escrit, la defensa sosté que no es trobava al lloc dels fets i que en cap cas va clavar ganivetades i cops a la víctima, i que tampoc no havia tingut mai motius ni intenció de fer-ho.

El mòbil del crim va ser un deute de 600 euros per droga que la víctima tenia amb el germà de l'acusat, segons la investigació. Per la seva banda, la fiscalia i l'acusació particular demanen 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria.

Comenta aquest article