Informació general

Sanita

Allau de cancel·lacions d'actes i suspensió d'activitats arreu del territori per prevenció del coronavirus

Per Redacció

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp suspèn les Festes de Sant Josep i la Gala de l’Esport
L'Ajuntament de Mont-roig del Camp suspèn les Festes de Sant Josep i la Gala de l’Esport | Cedida

Les mesures de prevenció davant l'expansió del coronavirus està propiciant un allau de cancel·lacions d'actes i de suspensió d'activitats arreu del territori. La Diputació de Tarragona emetia un comunicat, ahir a la tarda, en el què manifestava que, "seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat i del Govern de la Generalitat en relació amb les mesures de prevenció per contenir el virus COVID19, la Diputació de Tarragona suspèn totes les activitats en espais de la institució que impliquin una concentració significativa de persones durant un període de 15 dies, que podrà ser prorrogat en funció de la situació epidemiològica.

Així, l’Auditori Diputació suspèn tota la programació durant aquests dies, fet que afecta el Cicle de Muntanya de la Diputació i el cicle de Cinema en VO organitzat per la Fundació Catalunya la Pedrera, que queden ajornats fins a propera data. Pel mateix motiu, queden anul·lades les activitats obertes al públic dels centres educatius de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, és a dir, concerts, actuacions, conferències, jornades o inauguracions així com les activitats externes, sortides o colònies. La Diputació de Tarragona també ha pres altres mesures de contenció als centres de treball. Aquestes mesures podran veure’s afectades en funció de l’evolució epidemiològica.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp suspèn les Festes de Sant Josep i la Gala de l’Esport

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit suspendre algunes de les activitats previstes pels pròxims dies com a mesura de prevenció i contenció del Covid-19. En concret, el consistori ha decidit ajornar les Festes de Sant Josep de Miami Platja, que s’havien de celebrar del 19 al 22 de març. També s’ha ajornat fins a una data per determinar més endavant la tercera edició de la Gala de l’Esport que s’havia de fer aquest diumenge 15 de març al Poliesportiu Municipal de Mont-roig.

L'UT Llastres 2020 de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant se suspèn

La decisió de suspendre l’esdeveniment esportiu de muntanya UT Llastres, que s'havia de celebrar al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aquest cap de setmana, del 13 al 15 de març, es va prendre ahir al matí en la reunió que han tingut l’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el Club Centre Excursionista Serres de Mestral i els responsables de l'organització.

En aquesta trobada s’ha acordat suspendre la 3a edició de l’UT LLASTRES, que incloïa una prova d’ultraresistència amb tres etapes, l’ 11a edició de la Cursa de la Portella, el Canicross i les curses infantils, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) pel que fa a grans esdeveniments internacionals, per seguir treballant en la contenció del Covid19.

L'organització lamenta profundament els inconvenients que aquestes decisions puguin causar a tercers, però vol reiterar el seu compromís amb la salut de les persones i, sobretot, la seva voluntat de seguir totes aquelles recomanacions que provinguin de les autoritats sanitàries.

Cancel·lat el concert de Martirio a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El concert que aquest dissabte 14 de març a les 21h havia de protagonitzar la cantant Martirio, acompanyada per Chano Domínguez, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha estat cancel·lat. Des de l'Auditori Josep Carreras s'informa que properament es donarà a conèixer la nova data del concert.

Comenta aquest article