Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Turisme

L'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors i Mont‐roig Miami Turisme sumen esforços per promocionar els dos municipis

Per Redacció

Imatge dels dos estands promocionals que es van instal·lar al centre comercial Intu Puerto Venècia de Saragossa
Imatge dels dos estands promocionals que es van instal·lar al centre comercial Intu Puerto Venècia de Saragossa | Cedida

Mont‐roig Miami Turisme i Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors van iniciar, el passat cap de setmana, una etapa de col∙laboració en la què sumen esforços per donar a conèixer els atractius turístics i promocionar conjuntament els dos municipis.

La primera acció promocional en comú la van realitzar al Centre Comercial Intu Puerto Venecia de Saragossa els dies 6 i 7 de març, coincidint que el dijous era dia festiu a la ciutat i moltes famílies van agafar‐se pont. En aquest centre comercial, un dels més grans d'Espanya, que rep la visita de 19.000.000 persones a l'any, les dues marques turístiques van compartir un estand, on van instal∙lar un photocall, acompanyat de l’eslògan ‘Este verano toca playa’. Entre els visitants de l’estand que van omplir una butlleta, van sortejar dos premis: dues nits d’allotjament en un apartament turístic al nucli l’Almadrava, gràcies a la col∙laboració de l’empresa Almadrava Experience, i un altre cap de setmana a Miami Platja amb les mateixes condicions, amb la col∙laboració de l’empresa immobiliària Eudàlia.

Aquesta promoció va tenir molt d’èxit entre els visitants del centre comercial, especialment famílies amb infants i persones de la tercera edat. Prova d’això és que més de 400 persones van passar‐se per l’estand i es van interessar per l’oferta d’allotjament turístic i activitats per fer durant les vacances dels dos municipis veïns.

Durant el cap de setmana també es va donar a conèixer als clients d’aquest centre comercial de Saragossa l’activitat destinada al públic familiar que organitzaran conjuntament Mont‐roig Miami Turisme i l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors els dies 1, 2 i 3 de maig, coincidint amb el pont.