Esports

Hoquei

Doblet de victòries del Cambrils CH, el passat cap de setmana, que li serveix per escalar posicions

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils CH i el Ripollet, el passat diumenge al migdia
Un moment del partit entre el Cambrils CH i el Ripollet, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Cambrils CH 5 - CP Sitges 2

El Cambrils CH va guanyar els dos enfrontaments que va disputar el passat cap de setmana al Palau Municipal d'Esports. Dissabte a la tarda, els cambrilencs van guanyar per 5 a 2 al Sitges. El partit va començar amb un gran gol de Luciano amb un xut per l'escaire. Poc després, Javi desviava un xut per posar el 2 a 0 i Òscar culminava una gran combinació per posar el 3 a 0. Els sitgetans van retallar distàncies per partida doble amb dos xuts lateral per posar el 3 a 2 amb el que s'acabaria la primera meitat.
En la segona part, el Cambrils va ampliar distàncies amb un gol de penal d'Òscar. A falta de 7 minuts, un defensa visitant va ficar la bola dins de la seva pròpia porteria per posar el 5 a 2 definitiu. El Sitges va poder apropar-se al marcador amb una falta directa però el jugador va caure a l'hora de fer el llançament.

Cambrils CH 9 - Ripollet 5

Diumenge al migdia, el Cambrils rebia al cuer, el Ripollet. El partit va començar de la millor manera possible amb un gol de Luciano als 14 segons. Als 10 minuts de joc, els visitants van empatar amb un penal, però segons després el Cambrils CH marcava amb un xut des de camp propi. El Ripollet va tornar a empatar i va posar-se per davant en el marcador en l'últim minut de la primera part.
En la segona part, els visitants van ampliar distàncies en un ràpid contracop. Els cambrilencs van tardar poc en reaccionar i, en pocs minuts, ja van posar l'empat amb gols de Luciano i un penal d'Òscar. A falta de 17 minuts, Carles desviava un xut central per posar per davant als cambrilencs. Cinc minuts després, Luciano posava el 6 a 4. A falta de 10 minuts, el Ripollet va tenir un penal però el porter del Cambrils –Oriol– va aturar la bola. En la posterior jugada, els visitants van tornar a anotar per retallar distàncies, però el Cambrils va augmentar l'avantatge amb un nou gol d'Òscar. A falta de 2 minuts, novament Òscar. En l'últim minut, Carles va anotar el 9 a 5 definitiu en el rebot d'una falta directa.
 
Aquesta propera jornada, els cambrilencs visitaran el Sant Just, un dels rivals directe, dissabte a les 12:30 hores.

Comenta aquest article