Informació general

Sanitat

Confirmats a Cambrils i Salou quatre casos de coronavirus, els primers a la demarcació de Tarragona

Tots els afectats estan aïllats a casa, on se'ls fa seguiment, i es troben estables. En concret, el primer focus afecta una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny

Per ACN

Imatge d'arxiu de la façana de l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat
Imatge d'arxiu de la façana de l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat | Berta Ruiz
El Departament de Salut ha confirmat en les darreres hores quatre casos de coronavirus a la Regió Sanitària de Tarragona, als municipis Cambrils (Baix Camp) i de Salou (Tarragonès). Tots els afectats estan aïllats a casa, on se'ls fa seguiment, i es troben estables. En concret, el primer focus afecta una dona de 79 anys i la seva filla de 46, totes dues residents a Vilafortuny. En aquest cas, l'antecedent epidemiològic és un viatge de la dona de 79 anys a Bèlgica, d'on és originària. Es dóna el cas que un dels familiars a qui va anar a visitar s'havia infectat de covid-19 durant una estada a Itàlia. Per contra, les proves que s'han fet al marit de la dona, que també va viatjar a Bèlgica, han donat negatiu, segons ha pogut saber l'ACN.
 
Els altres dos positius per coronavirus corresponen a un matrimoni resident a Salou (Tarragonès): una dona de 60 anys i el seu marit de 54 que també estan en aïllament a casa seva, sota seguiment i estables, segons Salut.

Segons el Ministeri de Sanitat, a Catalunya hi havia 124 casos confirmats fins a la una de la tarda.

Comenta aquest article