Informació general

Successos

Un deute de 600 euros relacionat amb la droga plana sobre el crim de l'Eixample Platja

Els fets van ocórrer el 20 de juny de 2018 al carrer de Juan Sebastian Elcano, prop de la cantonada amb el carrer de Colom. La víctima –un home d'uns 30 anys d'edat– vivia a l'Eixample Vila

Per ACN

Pla de l'acusat de matar un home a Cambrils, d'esquenes, abans de començar el judici a l'Audiència de Tarragona, ahir dilluns
Pla de l'acusat de matar un home a Cambrils, d'esquenes, abans de començar el judici a l'Audiència de Tarragona, ahir dilluns | ACN (Roger Segura)

Ahir dilluns va començar a l'Audiència de Tarragona el judici contra l'home acusat de matar un altre home a Cambrils, el 20 de juny de l'any 2018. Diversos veïns han declarat que van sentir crits al carrer i, en algun cas, que van veure que tots dos forcejaven i arribaven a les mans. Cap d'ells va observar, però, que l'acusat clavés diverses ganivetades a la víctima amb una navalla, tal com sosté la fiscalia, que demana 20 anys de presó per assassinat. Els veïns han explicat que la víctima visitava sovint el domicili del processat i, segons l'acusació particular, hi acudia a comprar i consumir droga. En aquest sentit, l'acusació sosté que el mòbil del crim va ser un deute de 600 euros que la víctima tenia pendent amb l'acusat.

Els fets van succeir a l'Eixample Platja, el juny de 2018

Recordem que els fets van tenir lloc al carrer de Juan Sebastián Elcano, prop de la cantonada amb el carrer de Colom, al barri de l'Eixample Platja. Tal com informava revistacambrils.cat, la víctima –un home d'uns 30 anys que vivia a l'Eixample Vila– després de rebre l'agressió, hauria travessat el carrer malferit per caure gairebé davant el portal del número 29. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics que van arribar al lloc dels fets però no van poder salvar la seva vida. La zona va quedar acordonada per un important dispositiu policial format per Mossos d'Esquadra i Policia Local.

Comenta aquest article