Informació general

Salut

L'Ajuntament de Cambrils recull propostes per elaborar el Pla Local de Salut

Per Redacció

Imatge de la sessió participativa que va tenir lloc el passat dimecres
Imatge de la sessió participativa que va tenir lloc el passat dimecres | Cedida

Una vintena de cambrilencs i cambrilenques es van reunir, el passat dimecres, en una jornada participativa organitzada pel Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils en el marc de la segona fase de l’elaboració del Pla Local de Salut. La sessió es va dur a terme al Centre Cultural i va ser presentada per la regidora de Salut Pública, Hélène Arcelin.

Les persones participants en aquesta jornada van poder realitzar propostes al voltant de diferents temes que afecten a la salut de la ciutadania i que es recullen en set eixos bàsics: activitat física i esport, hàbits alimentaris, salut emocional, salut mental i suport social, relacions sexuals, afectives i reproductives, consum de substàncies i ús de pantalles, prevenció i sensibilització de malalties específiques i accés als recursos de salut i entorns saludables. La regidora explica que aquesta fase de l’elaboració té un pes molt important ja que conèixer l’opinió de la ciutadania facilita poder definir els objectius específics i les actuacions que s’han de prioritzar al Pla Local de Salut.

La Diagnosi de la salut, que s’ha elaborat durant la primera fase, ja es pot consultar clicant aquí. Aquest document analitza diferents temàtiques i és la base per a l’elaboració del pla d’acció.

Comenta aquest article