Esports

Rem

Intens cap de setmana de rem dels Vogadors Vent d'Estrop a Lloret de Mar

Per Redacció

Imatge de la regata disputada a Lloret de Mar
Imatge de la regata disputada a Lloret de Mar | Cedida

Aquest passat cap de setmana Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils van competir, tant dissabte com diumenge, al paratge de Santa Cristina a Lloret de Mar en les regates de batel i de llaüt mediterrani que s’hi van disputar organitzades pel Club Rem Santa Cristina.

Dissabte al matí, quatre tripulacions de l’Escola de Rem de Vent d’Estrop es van desplaçar fins a Lloret per a participar a la 3a regata de la Lliga de Batel. Van disputar-se les mànegues sota un fort vent de component sud amb força onatge que van complicar i molt la remada de totes les tripulacions, fins el punt que al migdia es van haver d’anul·lar les mànegues de la categoria absoluta. Pel que fa als resultats, els cambrilencs es van fer amb 3 pòdiums: Infantil masculí: 2ª posició, Cadet masculí: 2ª i 3ª posició, Cadet femení: 6ª posició.

Competició de llaüt mediterrani

Diumenge va ser el torn de la modalitat de llaüt mediterrani, en la que els Vent d’Estrop es van presentar amb 4 tripulacions: veterà i absolut masculí i femení. Tal i com va passar dissabte, es van trobar amb un camp de regates complicat pel fort vent i onatge que va fer que les tripulacions s’haguessin d’esforçar en mantenir el rumb i evitar que s’emplenessin d’aigua pels forts cops de mar.

Pel que fa als resultats, en categoria absoluta, la tripulació femenina amb una tripulació molt jove i inexperta, es va veure afectada especialment afectada per les condicions del mar i  no va poder superar la mànega classificatòria i per tant, es va quedar fora de les finals.

Pel que fa a l’equip masculí, van fer-se amb el tercer millor temps a la mànega classificatòria fet que els va permetre entrar a la final A, acabant finalment en 4a posició final per darrera de Rem Badalona, Nàutic Bétulo, i Nàutic Flix

En categoria veterana, victòria de la tripulació femenina per davant de RCN Tarragona, Natació Badalona i Xon’s Empuriabrava després d’haver-se imposat també a la mànega classificatòria.

Finalment, el masculí es va fer amb la segona posició final per darrera de Rem Badalona després d’haver-se imposat a la seva mànega i poder-se classificar per la final A.

 En dues setmanes, els Vogadors tornen a tenir un cap de setmana replè de rem, a Badalona, en la que dissabte l’Escola de Rem participarà a la IV regata de la Lliga Catalana de Batel, i diumenge, sèniors i veterans ho faran amb llaüt mediterrani.