Cultura

Música

El cicle de concerts de la Cripta obrirà una nova temporada, aquest diumenge, amb la veu de Marisa Martins i la guitarra de Jaume Torrent

Per Redacció

Marisa Martins actuarà aquest diumenge a la Cripta
Marisa Martins actuarà aquest diumenge a la Cripta | Cedida

El cicle de concerts de la Cripta de l’Ermita obrirà una nova programació de vuit concerts amb la veu de la mezzosoprano Marisa Martins i la guitarra de Jaume Torrent, aquest diumenge, 8 de març (19:30 hores). El duet oferirà l’espectacle "Cordes de dona", que mostra l’evolució de diferents aspectes del món femení al llarg del temps i com les dones són vistes, compreses, estereotipades i jutjades però, sobretot, estimades.

El segon concert del cicle serà el de la coral Sally’s Army, formada per dones procedents de Yorkshire (Anglaterra), que el dissabte 4 d’abril (19:30 hores) presentaran un programa que va des de l’Edat mitjana a l’actualitat. La música continuarà el dissabte 25 d’abril (20:30 hores) amb l’espectacle “Cants de vida” amb el cor de cambra femení Scherzo. El conjunt vocal ens ajudarà a comprendre la dimensió espiritual de l’home envers ell mateix i el món que l’envolta.

Al maig hi haurà dos concerts. El diumenge 17 de maig (19.30 hores) la formació cambrilenca ONCLE’S BAND presentaran “Lletra i música....” per connectar els llibres amb la banda sonora de les nostres vides. El dissabte 30 de maig (19:30 hores) la Coral Infantil Verge del Camí i altres corals dels territori oferiran un concert amb cançons tradicionals i d’arreu del món, en el marc de la Trobada de Corals Infantils.

El diumenge 7 de juny (19.30 hores) tornarà a la Cripta el tenor Roger Padullés acompanyat d’Alan Branch al piano, amb un programa que va del lied a l’òpera i la Sarsuela, per celebrar el 35è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.

I el diumenge 14 de juny (19.30 hores) es portarà a terme l’onzena edició del concert de Joves Intèrprets a la Cripta a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. L’actuació és una oportunitat de tocar com a cloenda de curs per a joves estudiants avançats  del centre, que actuen com a solistes o en grups de cambra.

Finalment, el cicle de primavera s’acomiadarà el 5 de juliol (19:30 hores) amb un espectacle vivencial ofert per la Coral Verge del Camí, que permet a l’espectador viure el que experimenten els cantaires durant la preparació de les actuacions.

Els preus de la programació varien entre els 5 i els 20€ i dos dels concerts són gratuïts. Per a més informació podeu trucar al Departament de Cultura al 977 36 84 84 o consultar el web www.cambrils.cat. També podeu seguir les activitats culturals a https://www.facebook.com/cambrilscultura/ i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article