Handbol

Nou triomf del CH Cambrils contra un rival directe com l'Handbol La Garriga

Partit que va enfrontar el CH Cambrils i l'Handbol La Garriga, el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 30 - H. La Garriga 27

L'equip cambrilenc va tornar a guanyar i segueix a la tercera posició de la classificació. L'Handbol La Garriga –un rival directe dels cambrilencs– no ho va posar gens fàcil i va dominar els primers deu minuts, on les defenses de tots dos equips van ser clau i reflex d'això va ser un continu empat en el marcador. Posteriorment, diferents atacs ràpids de l'equip visitant els va donar una renda de dos gols que el Cambrils va poder reduir abans d'acabar la primera part deixant l'empat a 12 a la fi dels primers 30 minuts.
Ja en la represa el CH Cambrils –amb inferioritat per exclusions– va aguantar bé la superioritat de la Garriga. De fet, en aquests minuts amb superioritat, l'equip rival només va obtenir dos gols d'avantatge 15 a 17. Un cop tots dos equips van tenir els mateixos jugadors en pista, va arribar la reacció i la remuntada final fins al resultat definitiu de 30 a 27.

Aquesta propera jornada, el CH Cambrils jugarà a la pista de l'Escola Pia Granollers, que ocupa el novè lloc de la classificació.