Informació general

Veïnat

El veïnat de l'Eixample Vila organitzarà, demà, una nova trobada oberta per organitzar la festa comunitària de primavera

Per Redacció

Imatge d'una anterior festa comunitària a l'Eixample Vila
Imatge d'una anterior festa comunitària a l'Eixample Vila | Cedida

Demà dimecres, a les 18 hores, se celebrarà una nova trobada oberta al Casal Municipal de la Gent Gran (passeig de de La Salle, 13) oberta a tots els veïns i veïnes de l’Eixample Vila. La reunió participativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Integral (PICI) i servirà per continuar preparant la festa de primavera prevista pel 21 de març, que s’ha anat gestant i dissenyant durant les últimes trobades veïnals.

La festa de benvinguda de la primavera seguirà la línia de treball iniciada +Verd +Net +Viu +Barri i compta amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. L’acte està organitzat de manera col·lectiva amb la implicació de veïns i veïnes i entitats del barri. Poden participar en la projecte totes les persones que siguin del barri, i les associacions, aportant idees a través del diversos tallers participatius.

Projecte d'Intervenció Comunitària Integral a tres barris cambrilencs

El PICI es du a terme a l’Eixample Vila, l’Eixample Platja i Nou Cambrils. Al llarg de l’any 2019 ja es van celebrar dues festes comunitàries a cada barri (una a la primavera i una altra a la tardor) i es van convocar diverses reunions obertes per recollir propostes i preparar les activitats lúdiques d’una manera participativa.

L’objectiu del projecte és seguir treballant de manera comunitària amb entitats i veïnat per afavorir la convivència, la cohesió i la interculturalitat. El PICI de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Comenta aquest article