Esports

Cursa

Camilo Santiago marca un nou rècord a la Mitja Marató de Cambrils

Més de 2.000 "runners" i un centenar de patinadors van participar, ahir diumenge, a l'11a edició de la prova que va comptar amb tres distàncies diferents (conté galeria fotogràfica)

Per Redacció

Un moment de la sortida de la prova, ahir al matí
Un moment de la sortida de la prova, ahir al matí | Berta Ruiz

Més de 2.000 "runners" i gairebé 100 patinadors van participar, ahir diumenge, a l'11a edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres van ser els saragossans Laura Claveria (01:24:24) i Camilo Santiago (01:04:19), que va ser subcampió d’Espanya en mitja marató. Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres van ser l'atleta del FC Barcelona, Paula Hritiuc (00:39:42), i el que va ser campió d’Espanya en mitja marató, Jaume Leiva (00:31:00). En la distància de 5 quilòmetres, els primers classificats van ser Tannia Quiros (00:20:42) i Roger Comellas (00:16:41). Per últim, en la modalitat de patinadors, que van recórrer una distància de 10 quilòmetres, els primers en arribar a meta van ser dos participants del club Roller Can Cuyas, Ivan Roldan (00:19:14) i David Camargo (00:19:58).

Els més petits també van poder viure l'experiència de travessar l’arc de meta de la Mitja Marató de Cambrils 2020 que, com a novetat, aquest any es va situar a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils. Més de 100 xiquets i xiquetes, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, van completar un recorregut de quasi un quilòmetre. Tots els infants participants van rebre la medalla de la edició d’aquest any i un obsequi d’un dels patrocinadors.

La Mitja de Cambrils es va adherir, aquest any, al programa d’esdeveniments esportius sostenibles "Esdeveniments amb Bon Ambient". Gràcies a la col·laboració amb Coca-Cola, aquest any es van eliminar uns 20.000 envasos de plàstic i es va donar tota la beguda en gots de paper. Per altra banda, la prova també es va sumar un any més com a title sponsor de la prova i ha aportat vehicles 100% elèctrics amb l'objectiu, a més de donar suport als més de 2.000 corredors, de ser respectuós amb el medi ambient en l'ús d’un vehicle que emet 0 emissions de CO2, 0 sorolls i 0 olors.

La prova es va poder seguir en directe a través d’una pantalla gegant que estava instal·lada a meta i per streaming a través de Facebook Live i la pàgina web de la prova.

Més informació: www.mitjadecambrils.com

Facebook: https://www.facebook.com/mitjacambrils/

Comenta aquest article

Galeries relacionades