Esports

Tir amb Arc

Comença la temporada de camp amb uns excel·lents resultats per a l'arquera cambrilenca Maria Pitarch

En la prova d'aquest darrer cap de setmana, l'arquera cambrilenca va aconseguir la puntuació mínima per anar, aquest proper setembre, al campionat mundial de Yankton, als EEUU

Per Redacció

Maria Pitarch en plena competició
Maria Pitarch en plena competició | Cedida

L'arquera del Club Arquers Cambrils, Maria Pitarch, va participar, aquest darrer cap de setmana, en la primera jornada de la lliga estatal de camp al castell la “Fortaleza del Sol” de la localitat murciana de Lorca. La prova va comptar amb rècord de participació en lligues nacionals de camp. El recorregut era molt exigent per la dificultat de l'entorn, ja que es van tirar fletxes dins el recinte del castell, pràcticament a les fosques, i també, tirs exteriors a llarga distància amb gran dificultat pel desnivell del terreny.
Aquest any, les lligues estatals de camp serveixen com a proves classificatòries per al mundial de camp, que es farà a Yankton als Estats Units, el mes de setembre. L'arquera del Club Arquers Cambrils ha finalitzat aquesta competició en primera posició en arc recorbat júnior. Pitarch a més va aconseguir la puntuació mínima per anar a l'esdeveniment mundial, sobrepassant la mínima amb 31 punts i prenent avantatge respecte a la resta d'arqueres.
Aquest èxit se suma al de l'inici de la lliga catalana de camp on Maria Pitarch va obtenir també la primera posició en la competició que es va realitzar en el camp de Caldes de Montbui.
La propera cita del Club Arquers Cambrils serà l'inici de la lliga catalana d'aire lliure, a Tarragona aquest proper dissabte 29 de febrer.

Maria Pitach, a la dreta de la imatge, dalt del podi. Foto/ cedida

 

Comenta aquest article