El Laguna cau a la pista de l'Esparreguera i encaixa la quinzena derrota de la temporada

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Esparreguera 7 - CFS Laguna 2

Nova derrota del Laguna aquesta temporada, la quinzena que encaixa. En aquesta ocasió, l'equip cambrilenc es desplaçava a la pista de l'Esparreguera –equip situat a la zona mitja de la classificació– i tornava a perdre de forma molt clara. Els locals s'avançaven amb dos gols a la primera part, en els minuts 3 i 10 de joc, i amb el resultat de 2 a 0  s'arribava al descans. En la represa, l'Esparreguera protagonitzava un inici fulgurant marcant tres gols gairebé consecutius i deixant un ampli 5 a 0 en el marcador. Al minut 30 del segon període, el Laguna marcava el seu primer gol obra de Víctor Fuentes i sis minuts després, Manel Pérez feia el segon per als cambrilencs. A falta de tres minuts pel final del partit, els locals anotaven dos gols més deixant el definitiu 7 a 2.

Aquest proper dissabte 29 de febrer, a les 16 hores, el Laguna rebrà la visita de La Sentiu –cinquè classificat del grup–.