Societat

Carnaval

15 comparses amb prop de 1.800 participants protagonitzen una lluïda rua de Carnaval

La rua del Carnaval d'enguany, que es va celebrar aquest passat dissabte a la tarda, ha estat la més multitudinària dels darrers temps (conté galeria fotogràfica)

Per Lluís Rovira i Barenys

La rua del Carnaval, al seu pas per sota del pont de l'antiga via del tren
La rua del Carnaval, al seu pas per sota del pont de l'antiga via del tren | Lluís Rovira i Barenys

La rua del Carnaval d'enguany ha estat la més multitudinària dels darrers temps. Les 15 comparses participants a la rua van aplegar al voltant d'unes 1.800 persones que van desfilar pels carrers de la població en un recorregut que es va iniciar al capdamunt del passeig la Salle i va anar baixant, desviant-se cap a l'avinguda del Baix Camp, l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, el carrer de la Verge de Montserrat fins a retornar al passeig la Salle a l'alçada del pont de l'antiga via del tren. La rua va entrar al barri del Port per la Rambla de Jaume I i va recórrer la façana del Port per acabar al pàrquing de l'Ateneu juvenil. El bon temps també va propiciar que molta gent s'apropés a veure l'evolució de les colles al llarg de tot el recorregut. El fi de festa es va fer a la sala de l'Ateneu Juvenil on hi va haver ball amb el dj Dejavu.

Les 15 comparses

Obria la rua la comparsa de l'AMPA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer amb les disfresses d'abelles i de recol·lectors de mel. Darrera seguien l'AMPA de l'Escola Cambrils disfressats de superherois sota el nom de "Invencibles"; l'AMPA de l'escola Guillem Fortuny, de sanitaris; l'AFA de l'escola Joan Ardèvol, sota el nom de "Cantajuegos"; l'AMPA de l'escola La Bòbila, d'ossos polars i de pingüins; l'AMPA de l'escola la Marinada, de personatges del conte d'Alícia en el país de les Meravelles; la colla Crea't, de "on està Wally"; la colla Trapella, de follets del bosc; la Teca Teatre, de "Vespes" amb ambientació d'anys 60; la colla Festera, del personatge de les pel·lícules d'aventures "Zorro"; la colla del Nou Cambrils, de Pirates; la colla Taller 9, amb mono de treball; la colla Tracatrà, de mexicans; la colla Rodamón, de troglodites i la colla de Diables Cagarrieres, de genis de la làmpada d'Aladin.

Comenta aquest article

Galeries relacionades