Ciclisme

Edgar Curto queda vuitè al Memorial ciclista Xavi Tondo i segon en la categoria sub23

El ciclista cambrilenc Edgar Curto en primer terme, a la dreta de la imatge, durant la prova | Cedida
El passat 9 de febrer es va disputar una nova edició del Memorial ciclista Xavi Tondo a la població de valls, amb la participació de 190 corredors, entre els quals hi havia el cambrilenc Edgar Curto. La cursa va comptar amb un recorregut de 90 km trencacames i un port de muntanya. La prova va transcórrer amb el pilot força agrupat fins a l'arribada al port de muntanya on l'Edgar marxava per davant amb el ciclista català Benjamí Prades que actualment milita a las files d'un equip professional japonès. Durant el descens, tots dos van ser neutralitzats per un grup de 38 corredors, disputant l'esprint aquest grup, aconseguint l'Edgar la vuitena posició i classificant-se segon en la seva categoria sub-23.
Amb el seu equip Team Compak, Curto aconseguia la victòria per equips per tercera temporada seguida.