Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Literatura

L'Hospitalet de l'Infant acollirà les VIII Jornades literàries titulades «Mare Terra, poemes a la natura»

Per Redacció

Imatge del cartell de les jornades literàries a l'Hospitalet de l'Infant
Imatge del cartell de les jornades literàries a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Amb una conferència titulada "La literatura gòtica, un gènere amb cua...", a càrrec de la professora i escriptora Joaquima Nolla, s’inauguraran les VIII Jornades literàries a l’Hospitalet de l’Infant, el dimarts 25 de febrer, a les 19 h. Aquestes jornades, que tindran lloc al Centre Cultural Infant Pere (Sala Bonet Castellana), estan organitzades pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per la Regidoria de Cultura i Patrimoni, amb la col·laboració de la Biblioteca Infant Pere, l’Institut Berenguer d’Entença, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs.

En aquesta edició, les jornades literàries es titulen "Mare Terra, poemes a la natura" i estan dedicades al gènere gòtic. A més de la xerrada, inclouran tallers de recitació, a càrrec també de Joaquima Nolla, que es duran a terme els dies 26 i 27 de febrer i 12 i 19 de març, a les 18 h; i un tast de poesia en directe, el divendres 20 de març, a les 19 h, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia que se celebra el 21 de març. En aquest espectacle hi intervindran els assistents als tallers de recitació. No obstant això, és obert a tothom que hi vulgui participar.

A més, com l’any passat, a partir del 23 d’abril, la Televisió de Vandellòs i Ràdio l’Hospitalet de l’Infant emetran el programa «Un tastet de poesia». Unes càpsules de curta durada en què els participants dels tallers reciten el seu poema.

Les persones interessades a prendre part en el taller de poesia s’hi han d’inscriure bé de manera presencial, a la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet; o bé per telèfon, trucant al 977 82 21 22, tal com s’informa en la pàgina web www.culturaalabast.cat. Les places són limitades.

Comenta aquest article